amsterdam78.nl

Tafel Huren

Tafel huren

Niet-leden

Voor niet-leden is het mogelijk een tafel te huren. Leden krijgen voorrang en daarom is reserveren niet mogelijk. U dient zelf voor balletjes te zorgen (zijn ook te koop bij de bar) en u mag de zaal alleen met binnensportschoenen (geen zwarte zolen!) betreden. Als u niet over een batje beschikt kunt u die ook bij de bar huren.

Kosten

Een tafel kan per uur worden gehuurd. Na elk uur wordt bekeken of eventueel doorgespeeld kan worden.

  • Huur tafel: 10,00 euro per uur

Uw eigen tafeltennis toernooi

Op onze locatie kunt u voor maximaal 50 mensen uw eigen tafeltennis toernooi organiseren. Dit kan vaak op zaterdag, of eventueel een andere dag in overleg. Vanuit de bar heeft u een mooi uitzicht op onze speelzaal. Hierin staan altijd vier tot zes officiële wedstrijdtafels opgesteld. Terwijl u rustig uw wijntje drinkt ziet u dus uw collega, vriend of familielid een fraaie ‘spin’ of smash slaan.

Achter de bar staan onze eigen leden. Voor de drank en spijzen houden wij onze eigen verenigingstarieven aan. Graag schenken wij een biertje of een uitstekende wijn, en de bittergarnituur komt rechtstreeks uit eigen keuken. Wilt u uw eigen catering verzorgen? Geen probleem. Wij helpen u graag een fantastische middag of avond te verzorgen.

In de speelzaal mag alleen gespeeld worden met binnensportschoenen. Verder bent u vrij in uw kleding. Amsterdam ‘78 zorgt voor de batjes en tafeltennisballetjes. U kunt dus direct aan de slag om uw speltechniek en dat van de tegenstander op de proef te stellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@amsterdam78.nl